Сряда, 1 Април 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 17 Януари 2018

3735

Дневен хороскоп - Лъв - 17.01.2018 - Силен старт

Ново начало даващо възможност за силен старт, ще се открие пред Лъвовете през днешния ден. Сряда е обещаваща стига да си изиграете картите правилно.

Ще преминете спокойно и без изненади през днешния ден, ако останете в добро разположение на духа, без излишна суета и показност. Не дразнете околните, за да им изтъквате качествата си, така само ще си спечелите нови неприятели. След дълги търсения сега условията са много подходящи за разширяване на дейността ви. Подгответе добър план и действайте. Обмислете добре действията си и не позволявайте на недоброжелатели да ви изненадат неприятно. Обърнете внимание на юридическата страна на делата си. В партньорството срещате духовна подкрепа.

Ще се справите със затрудненията, на които не натъквате днес, ако подхождате към тях нестандартно. Преценявайте ситуациите от различни гледни точки или, ако ви е трудно, обсъждайте ги. Нищо не обещавайте, защото най-вероятно ще се окаже вредно за вас. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година