Петък, 22 Януари 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 17 Декември 2020

777

Дневен хороскоп - Лъв - 17.12.2020 - Ярко напрежение

Много напрежение ще донесе четвъртък на Лъвовете, а по-несдържаните от зодията може да си навлекат големи неприятности. Очертават се остри конфликти, които при някои ще достигнат до физическа разправа.В службата внимавайте – проблеми с началници и загуби поради непочтеност. С нови занимания, които привличат интереса ви с възможността да се развивате професионално, интелектуално, творчески и духовно ще поставите начало на важни дела в живота си.

 В повечето случаи днес ще се чувствате удовлетворени, изпълнени с енергия и желание да продължите напред. Съвместни начинания човек, в когото вярвате, и който е доказал професионализма, от което работата ви ще спори. Срещата с привлекателна личност ще ви очарова и зареди с добри очаквания вечерта. Интересен ден предстои. Изненадващите преживявания ще са свързани с личните отношения. Човек, на когото разчитате може да ви постави в леко неудобно положение, воден от егоистични пориви и обратно. Някой с когото принципно нямате близки контакти, да ви помогне да отстоите позициите си.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година