Събота, 28 Януари 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 17 Декември 2017

3921

Дневен хороскоп - Лъв - 17.12.2017 - Ярко действие

Много действие ще донесе неделя на Лъвовете, а по-сдържаните от зодията може да си навлекат големи емоции. Очертават се важни разговори, които при някои ще достигнат до съгласие.

В делата си внимавайте за да избегнете проблеми и загуби поради непочтеност. С нови занимания, които привличат интереса ви с възможността да се развивате професионално, интелектуално, творчески и духовно ще поставите начало на важни дела в живота си. Занимават ви ангажименти свързани с работата. Може би се колебаете, дали не е време да я смените или да поискате повишение. Преди да вземете окончателно решение посъветвайте се с най-близките си. Промяната би засегнала и тях, освен това може да се изненадате от трезвата им преценка.

Позволявайте си извънредни разходи само, ако са свързани с нечий здравословен проблем. Въздържайте се от скъпи покупки и не давайте пари на заем. Покупките ще се окажат некачествени, а парите така и няма да си ги получите обратно. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-