Четвъртък, 20 Юни 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 17 Август 2018

1702

Дневен хороскоп - Лъв - 17.08.2018 - Спешно осъществени цели

От гледна точка за реализация на целите, петък е чудесен и безпорно ще зи зарадва с чудесни постижения. Налице е обаче и нещо смущаващо.

Много нервни сте, а голям процент от Лъвовете просто не са в състояне да се владеят качествено. Преодолейте тази слабост. Започва нов период. За финансите си днес ще мислите по-малко, приключенският ви дух ще вземе преднина и направи деня ви вълнуващ. Професионалните ви проекти и намерения ще ви срещнат с подходящите хора, с които да ги осъществите. Но няма да липсват и такива, чиито чувства ще са по-специални и от там са възможни изненади.

 Не се занимавайте с дреболии и не се изнервяйте от хорската глупост. Съсредоточете се в най-важните си задачи и се опитайте да завършите започнатото. Ще реализирате крачка напред в много перспективен колективен проект. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година