Петък, 3 Април 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 16 Септември 2016

2652

Дневен хороскоп - Лъв - 16.09.2016 - Реализация на цели

Силен ден за реализиране на лични и  финансови цели и за стабилизиране на социалните позиции. Владейте активността си, чието ниво ще се окаже доста високо през предстоящия ден.

Ангажираните в бизнеса да се пазят от измами, а и те да не се ползват от такива. Повече внимание се препоръчва на онези от вас, които работят с пари и документи. Възможни са измами, и повишеното внимание ще бъде от полза. Някои от вас ще получат предложения, свързани с нови изяви. Денят носи успех на творците и занимаващите се с медии, реклама и образование. Днес ще сте твърде прозорливи в използването на различни хитрини.

Така може да увеличите свободата си, познанствата си или най-малкото да натрупате полезна информация относно човешкото поведение. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година