Четвъртък, 1 Декември 2022
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 16 Март 2018

4207

Дневен хороскоп - Лъв - 16.03.2018 - Липса на шанс за успех

За част от вас денят ще премине в работа върху професионална задача, за други в постигане на споразумения или овладяване на нови знания.

На основата на хитрост и дипломатични умения, мнозина от Лъвовете се надяват на успех в петък, но това едва ли ще се случи. Просто става въпрос за липса на шанс, а някои ще останат изумени от сплетните и клюките, които приближени хора до тях упорито и усърдно разпространяват. Лъвовете вероятно ще предпочетат да прекарат времето си в активност днес, тъй като ще имат възможност да премислят на спокойствие всичко, което им предстои да свършат. Не е изключено да получите делово предложение, което ще ви накара да се замислите сериозно.

Рискът е част от всяко начинание, но той има и своите добри страни. Не избързвайте в решението си. Ще имате възможност да уредите важен финансов въпрос. Разчитайте на собствените си знания и умения, а не на съветите на приятели и роднини. Съобразявайте се с периода, в който трябва да възстановите задълженията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година