Сряда, 17 Юли 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 16 Юли 2018

1735

Дневен хороскоп - Лъв - 16.07.2018 - Не влизайте в конфликти

Запазете трезвост на ума и обективно оценявайте себе си и околните. Понеделник е миниатюрен образ на малко по-дълъг етап, чиято продължителност ще е около месец,.

По тази причина е много важно да премине без конфликти и да постигнете удовлетворителна реализация в делови и личен план. Ще е възможно само ако не влизате в конфликти с околните. Днес всяка свършена задача ще ви доставя удоволствие. Увереността и спокойствието ви са напълно адекватни и отговарящи на реалната ситуация. Намерете време за приятно мероприятие, отнасящо се до цялото ви семейство. Разходка сред природата ще разнообрази деня.

На други от вас, които предпочитат приятелски срещи им предстоят отпускащи мигове. Не е изключено да попаднете в неловка ситуация при това не само веднъж. Не се стресирайте излишно, дори вие да сте причинили недоразумението. Правилната тактика е да заложите на чувството си за хумор и да не отричате очевидното. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година