Вторник, 18 Февруари 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 16 Февруари 2018

4097

Дневен хороскоп - Лъв - 16.02.2018 - Внимавайте!

Заради пълнолунието през днешния ден е възможно да почувствате напрежение и нервите ви да станат по-чувствителни. Неестествено висок е процента на Лъвовете, които не са възпитали търпението себе си, или нивото на поносимост към нежелани явления и ситуации е крайно ниско.

Това може да се определи като сериозен недостатък при вас, демонстрацията на който през този ден ще е пагубна за някои. С каквото и да уплътнявате времето си днес, бъдете сигурни че няма да скучаете или да страдате от липса на компания. Специфичното ви чувство за хумор радва хората около вас, така че имате достойно поле за изява. Прекалено сте чувствителни към чуждите неволи и има вероятност някой да злоупотреби с добротата ви. Намалете контактите. Може да не постигнете всички набелязани цели самостоятелно. Изчакайте, с което не се справите някой друг ще го направи за вас.

 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година