Петък, 30 Септември 2022
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 16 Декември 2021

847

Дневен хороскоп - Лъв - 16.12. 2021 - Силни затруднения

Много труден ден, който за мнозина може да се окаже начало на твърде напрегнат и неприятен период с продължителност от два месеца и половина. Необходимо е да сте напълно мобилизирани за целите си и да не пестите усилията си. Обстоя телствата около вас говорят да нестабилност.

Денят е благоприятен за колективни начинания, усвояване на нови знания и информация. Въздържайте се от каквито и да било финансови операции. Не взимайте заем днес и се постарайте да бъдете по-дружелюбни с близките си. Любимия човек ще ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Достатъчно разумни сте за да прецените кое е приемливо и допустимо. Не подлагайте на риск връзката си. Намалете инициативата на работното място.

Отнасяйте се към текущите си задължения отговорно, колкото и да са отегчителни. Ефективността ви до голяма степен зависи от настроението. Не общувайте с хора, които ви натоварват с негативизма си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година