Сряда, 21 Август 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 16 Август 2018

1973

Дневен хороскоп - Лъв - 16.08.2018 - Напрежение в службата

Напрежението при Лъвовете през този ден се свързва с деловите и личните отговорности. Повечето от проблемите, с които ще се сблъскате, са от служебно естество. Ще ги преодолее и ще достигнете успехи, но на базата на повече усилия.

Преговарящите да проявят повече гъвкавост. Отдавна отлаган от вас проблем ще намери решението си днес и това ще ви спести по-следващи главоболия. Някой от роднините ще поиска съвет или пари в заем. Не му отказвайте, той има своите основания. Не забравяйте, че близките ви имат своя принос за доброто ви самочувствие. Подгответе се за приятни изненади и интересно запознанство, което ще разшири мирогледа ви и то за дълго време напред.

Не се изнервяйте, ако колегите или семейството ви критикуват, не бързайте да отговаряте на нападките им, помислете дали наистина нямат право. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година