Вторник, 19 Март 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 15 Март 2018

3974

Дневен хороскоп - Лъв - 15.03.2018 - Успех

Бъдете смели, вслушвайте се в интуицията и обръщайте повече внимание на новите си идеи. Много добър ден за реализация на делови цели, за контакти в близкия кръг, и за разрешаване на проблеми от материален или финансов порядък.

Тази характеристика за четвъртък няма да е вярна за Лъвовете, които ще бъдат неприятно изненадани от появата на здравословна нестабилност. Пренебрежителното ви отношение към ваш близък може сериозно да ви навреди днес и да развали целия ви ден. Макар и несъзнателно рискувате да си навлечете големи неприятности. Постарайте се да бъдете по-отзивчиви и ще ви бъде много по-лесно. Умението ви да убеждавате ще ви свърши добра работа в заплетена ситуация и в крайна сметка ще успеете да получите желаното.

Ориентирайте се към екипна дейност и търсете начин да изгладите разногласията. Някой, към когото нямате много добро отношение, ще ви накара да се замислите и да промените мнението си. Приемете го като добър знак за общата ви работа. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година