Понеделник, 20 Май 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 15 Юни 2018

2323

Дневен хороскоп - Лъв - 15.06.2018 - Силен шанс за успех

Желано пътуване или друго, предпочитано от вас занимание днес ще ви създаде много и приятни емоции. За Лъвовете се очертава твърде благоприятен ден относно реализация на лични цели и за разрешаване на делови проблеми или спорове.

Чудесен успех ще завоюват онези представители на зодията, които са определили петък за провеждането на делови преговори и търговски контакти. Общителни сте и дружелюбни. Контактите днес ще са интензивни, а създадена наскоро връзка ще се превърне в стабилно делово партньорство. Опитайте се да насрочите деловите срещи преди обед, когато ще сте достатъчно убедителни, за да се доближите максимално до набелязаните цели. Възможни са неприятности свързани с постоянния ви партньор. Много важно днес е да избягвате конфликтите и да бъдете пределно премерени в изказванията си.

Рискувате дори без да искате да засегнете много сериозно, човек на когото държите. Среща с приятел, с който ви свързват и съвместни делови начинания ще ви подейства много добре, а може да се окаже доста ползотворна и в материално отношение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година