Сряда, 24 Април 2024
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 15 Февруари 2018

4184

Дневен хороскоп - Лъв - 15.02.2018 - Вярвайте на интуицията си

Денят преди пълнолуние е критичен и не предполага голяма активност, за това не търсете причините в себе си, ако ви липсват инициатива или сте предразположени повече към съблазни.

Този ден ще е доста труден за онези представители на зодията, които в стремежите се за постижения не се съобразяват с околните и с действащите обстоятелства. Без съмнение ще вземете най-доброто решение. Помислете за бъдещето си, откриват ви се добри възможности. Предстоят ви интересни и благоприятни за вас събития. Нужен ви е още малко хъс, за да успеете. Не обръщайте внимание на дреболиите. Много вероятно е да се опитат да ви отклонят от намеренията ви. Някой недвусмислено ще ви покаже интереса си към вас.

Реагирайте спокойно, оставете си време за преценка на обстановката. Важно е да решите имате ли нужда от нова връзка или трябва да запазите обичайните формални отношения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!