Четвъртък, 18 Юли 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 15 Август 2018

1720

Дневен хороскоп - Лъв - 15.08.2018 - Владейте се

Денят е противоречив, за това бъдете внимателни пред кого какво говорите, не споделяйте и не се поддавайте на чуждо влияние. И при Лъвовете се очертават доста нерви през този ден поради клюките, които някой разпространява за вас.

Не обръщайте внимание на словоблудстващите. Насочете се към целите си и действайте с присъщата ви енергичност. Излишно е да се задълбочавате в конфликти. Действително, изострената ви чувствителност ви подтиква към повече обяснения, но това не е нужно. Можете да се справите, нужно е само да сте спокойни. В противен случай рискувате да загубите, отколкото да покажете, че сте прави. Малък приход ще стабилизира финансовото ви състояние.

Не е изключено да ви предложат и участие в някакъв временен проект, който ще ви осигури допълнителни доходи. Съобразете решението със здравословния си статус. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година