Вторник, 19 Март 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 14 Март 2018

3693

Дневен хороскоп - Лъв - 14.03.2018 - Не се отпускайте

Въпреки, че сряда е пореден работен ден от седмицата, това не означава, че трябва точно сега да се отпуснете и да поемете по енерция. Разширявайте познанията и контактите си, това ще повиши шансовете ви за успешна професионална и творческа реализация.

Денят е подходящ за работа в колектив, за явяване на изпити и усвояване на нови знания. Променете методите си на работа, ако преценявате, че по досегашния начин не върви. Използвайте въображението си и не се страхувайте да грешите. Производствените и организационни проблеми ще решавате в движение, но ще напреднете в целите си и скоро ще се радвате на добри резултати. Може да останете с впечатлението, че днес всички са се наговорили вкупом да ви атакуват с претенциите си.

Роднините ще се оплакват, че не ги посещавате, приятелите – че не уважавате сбирките им, а любимия човек, че не сте заедно достатъчно време. Понеже няма как да угодите на всички, помислете за себе си и си създайте някакво развлечение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година