Петък, 24 Май 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 14 Август 2018

1726

Дневен хороскоп - Лъв - 14.08.2018 - Нервно напрежение

Вторник се оказва напрегнат и за Лъвовете. Нивото не е високо, но ще е достатъчно, за да подържа усещане за неудобство и дискомфорт. Ако успеете да преодолеете негативната натрапчивост, ще укрепите шанса си за успешна реализация на целите.

В противен случай гаранцията е слаба. Предстоят ви промени в професионален план. Интересът ви ще е привлечен от нещо ново и интригуващо, на което ще се посветите. До себе си имате хора, на които да се опрете. В личен план ще се радвате на прекрасни отношения със семейството и партньора си. Доверието, което сте изградили с годините работи за вас. Не се увличайте по съмнителни сделки, не подписвайте дългосрочни споразумения и се въздържайте от авантюри в каквато и да било област.

Настроението ви е неустойчиво, а събитията на моменти ще са противоречиви. Не е желателно да пътувате. Намалете контактите. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година