Понеделник, 30 Март 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 13 Октомври 2017

4214

Дневен хороскоп - Лъв - 13.10.2017 - Владейте се

Петък предоставя изразителен шанс за значителни придобивки от материално и нематериално естество, но същевременно предупреждава представителите на зодията да владеят качествено нервите си. Не изпълните ли това условие, ситуацията крайно ще се влоши и ще последва загуба.

Не правете нищо излишно днес, тъй като и без това имате нужда от почивка или поне от намаляване на темпото. Ще ви бъде отправено примамливо предложение, на което не можете да устоите. Опитайте се все пак да съчетаете полезното с приятното. Отнесете се сериозно към вълненията на околните и всячески се старайте да им бъдете от полза. Смехът ви е заразителен. Ще се справите с уреждането на някакъв битов или социален въпрос, който от доста време се протака, защото не зависи само от вас. Резултатът ще ви зарадва и зареди с вдъхновение и добро настроение.

Ще ви хрумнат приложими решения и за други „висящи“ проблеми, които да изпробвате в подходящ момент. Част от нещата ще стават много бързо, още преди да се усетите. Посветете време на себе си и семейството. Направете нещо, което ще ви отпусне и ще ви накара да намерите вътрешна хармония, а то може да е просто разговор с близък човек. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Годишен хороскоп за 2020-та година