Събота, 21 Септември 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 13 Ноември 2016

2781

Дневен хороскоп - Лъв - 13.11.2016 - Готовност за действия

От гледна точка на подходящи условия за реализация, неделя не ви ограничава и не би предизвикала проблеми на устремилите се към осъществяването на делови цели. За повечето Лъвове в наличие се оказва готовността за действия в определената сфера. С други думи – имате известно право на избор. Все пак по-полека в желанията, като цяло. Не е нужно да постигнете всичко и то веднага. Колкото и да не ви се иска май ще е най-добре да направите компромис. Успехът в любовта до голяма степен ще зависи от способността ви да проявите разбиране. 

Проявили сте известна неакуратност и сега сте принудени да вложите цялото си старание, за да се справите с поставените пред вас задачи. Това е напълно възможно, макар и да не е лесно. Занапред бъдете по-внимателни като раздавате обещания. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година