Понеделник, 25 Януари 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 13 Февруари 2018

3743

Дневен хороскоп - Лъв - 13.02.2018 - Предстоят промени

В решаване на професионални, обществени, политически и бизнес въпроси могат да се проявят последствия от грешни решения, но няма да липсва възможност и да се поправите.

Изразителна многопосочна активност, ниско ниво на търпение и готовност за прибързване, но последното може да провали реализацията на нещо желано. При вас външните обстоятелства са раздвижени, и това определено означава – предстоят промени. Делово предложение ще ви даде енергия и повиши активността ви. Други ще се погрижат за предстоящо пътуване. Доброто ви настроение ще се отрази и на срещите ви с хора, от които очаквате повече. И няма да останете разочаровани. Денят е удачен и за работа с интелектуални продукти, които ще подобрят възможностите ви.

Ще е трудно да разпределите времето, с което разполагате между своите задачи и необходимостите на околните. Ако забележите, че работата ви закъсва, опитайте се да отклоните част от непредвидените въпроси, с които се опитват да ви занимават колеги, приятели или съседи. В противен случай ще усетите силна умора още в първата половина от деня. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година