Понеделник, 2 Август 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 13 Декември 2017

4435

Дневен хороскоп - Лъв - 13.12.2017 - Не спорете с околните

Сряда е доста благоприятна за реализиране на поставените пред вас цели. Денят обещава добри възможности за постижения, едновременно с това ще възникнат и добри възможности за финансов успех.

Дразги и вътрешно напрежение няма да липсват, но това определено няма да ви попречи в перспектива. Предизвикани от недоброжелателното поведение на някой от околните, може да изпуснете нервите си в конкретен момент. Овладейте се бързо! Пред вас се очертават много служебни ангажименти, но и добри възможности за подобряване на материалното ви състояние. На някои от зодията им предстои пътуване, а на други ползотворни контакти и находчиво решение в деликатна ситуация. Едно е сигурно. Ще получите желаната от вас подкрепа. Привлекателната ви жизненост и великодушие ще направи щастливи хората около вас. Уреждането на лични въпроси ще ви отнеме много повече време от служебните.

Преценете дали не е добра идея да отсъствате от работа, за да не се разсейвате с няколко задачи едновременно. Въздържайте се от допълнителни разходи, ако е възможно. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година