Вторник, 3 Август 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 12 Септември 2017

3607

Дневен хороскоп - Лъв - 12.09.2017 - Съобразявайте се с условията

Активността ще е най-доброто доказателство за постигане на целите, но би трябвало да проявите по-голяма съобразителност относно пропуски и грешки, водещи до загуби.

Не прибързвайте и най-важното – не влизайте в спорове! В момента сте достатъчно претоварени в психически план. Денят ви ще бъде активен и старателно ще подготвяте деловите си изяви. Бъдете сдържани и разсъдливи, не давайте воля на излишни емоции. Очаква ви изненада, свързана с вълнуващи, романтични настроения. Ще изживеете чудесни мигове с някой, който силно ви привлича. Дамите да бъдат по-дискретни. Няма да напреднете нито много, нито бързо, но за сметка на това обстоятелствата ще са благоприятни за наблюдение, обсъждане и анализиране на текущите ви дела.

Някои решения ще ви затруднят и е по-добре да не бързате, ако не сте принудени финансово. Не се доверявайте на случайни източници. Думите може да се окажат най-големия ви враг, ако не ги използвате правилно. Днес бройте до 20 преди да кажете нещо, за да не окаже после, че можете да си говорите само със себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година