Понеделник, 9 Декември 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 12 Юни 2018

1986

Дневен хороскоп - Лъв - 12.06.2018 - Владейте се

Ако сте балансирани в поведението и отношенията си, ще намирате по-добри решения, които да следвате без емоции и пристрастяване. За едни от зодията този ден ще е добър, а за други лош, защото ще бъде оформен както от положителни, така и от отрицателни съдбовни влияния.

Владейте емоциите си, за да не предизвикате въздействие с негативен ефект. Позитивното влияние ще засили многократно късмета ви. Натоварената ви програма днес може да изостри чувствителността ви и с това да предизвикате неразбиране в околните. Нищо страшно, но е добре да сте по-търпеливи и въздържани. Новости от материален характер, но не разходи, а придобивки ще повишат настроението ви. Запазете доброто си отношение към простите неща в живота си, те ви доближават до истината, която понякога ви убягва.

Желанията ви категорично ще се разминават с тези на близките и на колегите. Ако искате все пак да постигнете нещо по-добре не ги намесвайте и не обсъждайте с тях. В противен случай не просто няма да ви помогнат, но може и да ви създадат препятствия. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година