Петък, 3 Април 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 12 Юли 2017

4717

Дневен хороскоп - Лъв - 12.07.2017 - Сполука и подем

За преобладаващата част от представителите на Лъв, сряда е един от дните, за който не може да има съмнение, че е доста благоприятен. Това означава сполука в делата и не по-малко желана реализация в личен план. Ще активизирате контактите си в обществените среди и сферите на бизнеса. Храбростта ви ще се забележи и оцени, а вие ще останете доволни от добре свършената си работа. Не всеки ден ви се дава такава възможност за изява и ще се възползвате. От някъде ще ви потърсят за съвет и ще ви предложат сделка, което освен, че ще ви поласка, но и ще ви допадне. Не пропускайте да поздравите близък човек с празника му.

Със сигурност ще запомните този ден с нещо специфично. Положителните и останалите емоции ще се балансират. Концентрирайте вниманието си към обичайните задачи и изразходвайте енергията си равномерно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година