Събота, 30 Май 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 12 Февруари 2018

4406

Дневен хороскоп - Лъв - 12.02.2018 - Много добри постижения

През днешния силен и съзидателен ден се обградете с хора, на които вярвате и с които може да споделяте идеите и намеренията си. Най-характерното за Лъвовете в понеделник е, че реализацията на целите им няма да ги затрудни.

Към това основно определение може да се прибави, че не става въпрос само за текущите дневни делови и лични ангажименти, а и за цели, чиито резонанс ще е далеч по-значим като социален факт. Чувствате се добре, с каквото и да се занимавате. Стараете се да удовлетворите желанията на хората, които обичате и не пестите усилия, за да го постигнете. Добре ще е да обсъдите внимателно належащ проблем, преди да пристъпите към реални действия. Умеете да правите компромиси в личен план. Въздържайте се от прибързани действия и прибързани решения.

Обмисляйте детайлно ходовете си и не правете остри забележки на събеседниците си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година