Вторник, 28 Май 2024
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 12 Август 2018

1873

Дневен хороскоп - Лъв - 12.08.2018 - Добри условия за реализация

Лъвът е поредният Зодиакален знак, при който съчетанието сполука и нерви, остава непроменимо през този ден. Късметът ви е добър и ще реализирате целите и задачите си, но ще има много напрежение и дори кавги с околните.

Пазете се от измамите и коварството на противниците си. След усилената работа през седмицата спокойно можете да отредите този ден за почивка. Атмосферата у дома ви е приятна, което е отлична предпоставка за мързелуване. Събирате сили за нещо важно, което ви предстои. Съобразете се с желание на човека до вас дори това да не ви допадне. Така със сигурност ще си спестите неприятности, а и ще направите щастлив партньора си.

Настроението на любимия човек ще е мрачно. Опитайте се деликатно да разберете какво се случва и не се противопоставяйте, ако намекне, че вината до някъде е във вас. Потърсете начин да успокоите обстановката. След това ще стане ясна и същинската причина за проблема. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!