Понеделник, 4 Декември 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 11 Януари 2018

4046

Дневен хороскоп - Лъв - 11.01.2018 - Успехи

Усвоената нова информация ще повиши активността и финансите ви. Доста активни, Лъвовете ще постигнат желани резултати при осъществяването на деловите и личните си цели пред този ден.

Контактите в обществените среди ще спомогнат за реализацията на по-значими намерения, засягащи смяна на работата или устройване на професионално място от безработните. Мнозина от вас проявяват изненадващо постоянство днес. Опитайте да внесете още ред в действията си. Настроението ви ще се променя прекалено често и това може доста да смути ритъма ви на работа. Не допускайте емоциите да властват над вас, наложете си постоянство във всяко едно отношение. Вашият партньор проявява разбиране. Прекалено чувствителни сте днес и склонни да приемате някои случки твърде лично.

Не се придържайте към принципа, че най-добрата защита е нападението. Често мълчанието се оказва по-добра защита, така че преценявайте пред кого какво говорите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!