Събота, 13 Април 2024
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 11 Февруари 2018

3922

Дневен хороскоп - Лъв - 11.02.2018 - Силно напрежение и кавги

Работата ще ви носи доволство и очакваните резултати, ако сте обективни в преценките си и не омаловажавате ничии труд. Неприятен ден, свързан с конфликти в службата, началото на които в повечето случаи ще поставите вие.

Тук има и други разновидности на неразбирателство, свързани с преговори и подписване на споразумения. Тези, на които им предстоят подобни контакти е хубаво да ги отложат за друг ден. В открит разговор ще изчистите съмненията и изгладите недоразуменията между вас и партньора ви. Тонусът ви ще се подобри и това ще се отрази благоприятно на заниманията ви. Станете по-приветливи и не допускайте да ви владеят тъмни мисли. Предстоят промени свързани с дома ви. Едва ли ще останете у дома през целия ден. В една част от времето ще се наложи да помогнете на приятели, които са се захванали с непозната за тях дейност.

В останалата пък ще ви поканят на импровизирано парти, което много ще ви зарадва. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!