Вторник, 27 Септември 2022
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 11 Декември 2017

4546

Дневен хороскоп - Лъв - 11.12.2017 - Владейте нервите

За реализацията на вашите лични и делови цели понеделник е благоприятен и успешен. Проблем на почти всички Лъвове ще е засилената нервност, чието присъствие в службата и бизнеса може да ви причини доста неприятности ако не се владеете достатъчно качествено.

Не отвръщайте на провокации. Запазете спокойствие и насърчете у себе си и в околните чувството ви за хумор. Доброто ви настроение днес трябва да доминира и с присъствието си ще направите деня на околните по-ведър. Ще съумеете да наложите мнението си там, където това е важно за вас и ще следвате интересите си. По отношение на мислене, излъчване и професионализъм ще се откроявате сред околните. Харчете разумно. Във ваша полза е да се отдадете на пълноценна почивка за възстановяване на тонуса. Организирайте си занимания със спорт, сауна или масаж.

Не мислете за неизпълнените задачи. Ще получите помощ точно от там, от където най-малко очаквате. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година