Петък, 10 Април 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 11 Април 2018

3938

Дневен хороскоп - Лъв - 11.04.2018 - Оценяват ви

През този ден материалният успех, радващите делови постижения и реализацията на личните цели са характерна даденост за Лъвовете.

Разполагате с добри възможности за печалби, за успешна реализация на бизнес планове и за планиране на бъдещи ангажименти с вашите партньори от деловия сектор. Някои ще се зарадват на отдавна очаквано признание. Навлизате в период за растеж в кариерата. По този път следва да се движите внимателно и без прибързване. Особено доволни ще сте от решаване на личен въпрос. Денят обещава да носи повече добри шансове.

Не допускайте настроението ви днес се променя неочаквано, защото това едва ли ще се хареса на хората около вас. Особено ако станат свидетели на избухливостта ви. Постарайте се да мислите позитивно. Бъдещето ви носи успехи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година