Петък, 18 Октомври 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 10 Септември 2017

3275

Дневен хороскоп - Лъв - 10.09.2017 - Успех в дела и преговори

Лъвовете ще се сблъскат с известни трудности, чието преодоляване не би представлявало проблем за активните и решителните от зодията. В случая става въпрос за онези от знака, чиито ангажименти са свързани с практическа дейност.

Неделя ще е твърде ползотворна и за водещите преговори. Прекалено много време отделяте на безплодни мисли и това доста ви разколебава. Направете първата крачка и едва тогава обмисляйте следващата. Ситуацията около вас е такава, че изисква повече конкретни действия. Ще имате достатъчно време за анализиране, просто сега не е момента за това. Успявате да убедите ваш близък да предприеме важна за него стъпка. Контролирайте инициативата и дайте възможност за изява на някой от по-младите или по-неопитните ви сътрудници. На натяквайте грешките, а споделете опит и подсказвайте идеи.

Много скоро ще установите, че тактиката ви е била правилна, защото благодарение на общите усилия ще довършите своята работа и ще получите адмирации. Трябва да се успокоите и да възстановите душевното си равновесие. А иначе денят ще протече безгрижно, ако не се заяждате с всеки срещнат. Опитайте да сте по-мили с жените и ако нещо много ви дразни, обърнете нещата на шега. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година