Понеделник, 26 Август 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 10 Август 2017

4387

Дневен хороскоп - Лъв - 10.08.2017 - Овладявайте страстите

Ако състоянието на емоционална превъзбуда засяга в един или друг аспект и други знаци в Зодиака, то при Лъвовете въздействието на последното може да е тотално, а за овладяването му ще са необходими и много по-големи усилия. Не ви липсва борбеност и решителност! Пожелаете ли, ще го овладеете. Може би значително подценявате способностите на ваш приятел. Бъдете по-толерантни и открити към околните. Плодотворните резултати вероятно ще ви убедят, че това е по-добрият начин на действие. Дипломатичността ви ще ви отвори много врати. Ще се наложи да разпределите времето между личните и деловите контакти.

Новите професионални връзки ще са трайни и полезни, за разлика от романтичните. С други думи казано, не е желателно точно днес да започвате любовна авантюра. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година