Четвъртък, 17 Октомври 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 01 Март 2018

4216

Дневен хороскоп - Лъв - 01.03.2018 - Необходимост от промяна

Подредбата на делата ви през днешния ден ще внася успокоение в мислите ви и с настроение ще работите по реализацията им. Денят е зареден с негативизъм, последствията от който може да бъде за дълго.

През този ден затрудненията на повечето Лъвове възникват във взаимоотношенията с околните. Не намерите ли общ език, който почти винаги се гради на базата на компромиси, ще се сблъскате с неприятности. Бъдете по-гъвкави и не се колебайте да промените част от програмата си, ако това е в угода на бизнеса ви. Освободете се от зависимости, които ви пречат да се развивате във всяко отношение. Старото си отива, а новото пристъпва с неизвестността си, но не се плашете. За добро е. Следвайте принципите си, но тактично.

Изказвайте мнението си, но по начин, който не би засегнал събеседниците ви. Проявете умереност във всичко, ако искате да прокарате идеите си и да получите очакваното съдействие. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година