Четвъртък, 20 Юни 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 01 Май 2018

1862

Дневен хороскоп - Лъв - 01.05.2018 - Проявете активност

Припряността и умората ви се отразяват на настроението и работоспособността ви. Лъвовете разполагат с хубави възможности за реализация на целите си през този ден, а осъществяването на последните ще постигнете по пътя на активна конкурентна изява.

Не се заплесвайте по хитрини и нечестни способи, защото няма да ви свършат работа, освен че са осъдителни. Обзети сте от съмнения и несигурност дали това, което правите е най-правилното. Не бъдете прекалено самокритични, дайте си сметка за способностите и качествата си. Ще получите много ценен съвет от близък човек. Повишете вниманието по отношение на здравето си, защото ще бъде провокирано от инфекции.

Не се паникьосвайте, ако още от сутринта се почувствате отпаднали и недоспали. Наблюдавайте физическото си състояние и в случай, че симптомите се задълбочат потърсете консултация с личния си лекар. Не употребявайте лекарства без предписание. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година