Събота, 21 Септември 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 01 Юни 2018

2218

Дневен хороскоп - Лъв - 01.06.2018 - Смело напред

Професионалните ви задачи и нови начинания са сред приоритетите, които много от вас ще следват през днешния ден. Петък ще е доста успешен от гледна точка на постигането на желаните цели.

Предимството ще е на страната на активните. В службата бъдете внимателни, защото около вас има доста хора, които са готови да ви навредят по някакъв начин. Владейте се и не давайте воля на гнева си, защото бързо и лесно ще излезете от равновесие и денят ще е пропилян. Позабравени спомени и хора ще направят срещата ви специална. С някои от тях ви предстоят бъдещи проекти и общуване на служебно ниво, но това няма да промени добрите чувства помежду ви.

Във всички случаи бъдете по-рационални и се захващайте само с неща, които можете да изпълните докрай. Намалете контактите, раздразнителни сте и ще ви е трудно да общувате. Участвайте в разисквания и дискусии само, ако е неизбежно. Оставете членовете на семейството да се справят със задълженията си както намерят за добре. Опитите за контрол ще са повод за конфликт. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година