Събота, 10 Декември 2022
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 01 Юни 2018

2612

Дневен хороскоп - Лъв - 01.06.2018 - Смело напред

Професионалните ви задачи и нови начинания са сред приоритетите, които много от вас ще следват през днешния ден. Петък ще е доста успешен от гледна точка на постигането на желаните цели.

Предимството ще е на страната на активните. В службата бъдете внимателни, защото около вас има доста хора, които са готови да ви навредят по някакъв начин. Владейте се и не давайте воля на гнева си, защото бързо и лесно ще излезете от равновесие и денят ще е пропилян. Позабравени спомени и хора ще направят срещата ви специална. С някои от тях ви предстоят бъдещи проекти и общуване на служебно ниво, но това няма да промени добрите чувства помежду ви.

Във всички случаи бъдете по-рационални и се захващайте само с неща, които можете да изпълните докрай. Намалете контактите, раздразнителни сте и ще ви е трудно да общувате. Участвайте в разисквания и дискусии само, ако е неизбежно. Оставете членовете на семейството да се справят със задълженията си както намерят за добре. Опитите за контрол ще са повод за конфликт. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година