Неделя, 26 Май 2024
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 01 Април 2018

4816

Дневен хороскоп - Лъв - 01.04.2018 - Силен шанс

Този ден ще е напрегнат и вероятно ще изнерви мнозина от Лъвовете, тъй като реалната ситуация ви поставя в положение на пасивност. Това се отнася както до решаването на лични проблеми, така и за деловите ви планове.

Шансът ви през този ден засяга преговорите, уреждането на документи и някои дребни задачи. По финансови въпроси не се конфронтирайте с хората от вашия бранш, защото ще ви причинят големи трудности, а в някои случаи и загуби. Неделя ще ви обнадежди с важна информация по даден въпрос. Част от вас заслужено ще мислите за почивката си днес. Повишената ви активност през седмицата ще ви направи по-разточителни и щедри към близките ви.

И с право, те заслужават това. В интимния живот на някои вече изгрява нова звезда. В случай, че ви се наложи да избирате между две възможности, слушайте сърцето си. Може да звучи малко досадно, но като за финал ще се наложи да се справите с домашните и битови задачи днес. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!