Неделя, 20 Октомври 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Сряда 09 Май 2018

1876

Дневен хороскоп - Козирог - 09.05.2018 - Освободете се от лошото настроение

Преобладаващата част от Козирозите са пленници на лошото настроение, а това е сигурен белег, че предстоят кавги и конфликти. Въпросните сблъсъци са характерни в контактите от делови тип, и тези засягащи финансовите взаимоотношения, а за някои в срещите с близки или приятели.

Не взимайте генерални решения по проблем от лично естество. Сегашната ситуация съвсем не е окончателна и прибързаните изводи само ще ви навредят. Запазете спокойствие и не предприемайте по-сериозни стъпки. Съвсем скоро ще ви се отдаде случай да промените нещата в желаната от вас насока. Имате предостатъчно време. Намалете контактите, защото част от околните ще са твърде агресивни или концентрирани предимно в собствените си грижи.

Проявете предпазливост спрямо непознати, може да ви изненадат с поведението си и да ви създадат проблеми. Действайте самостоятелно. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година