Неделя, 3 Декември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 09 Юни 2018

1832

Дневен хороскоп - Козирог - 09.06.2018 - Пречки и коварство

Без излишна показност на знания и суета работете върху задачите си и не предприемайте нови, за да не похабите напразно труда си. Козирозите се изправят пред чудесна възможност за желана делова реализация, но не е сигурно, че всички ще имат шанса да се възползват от случая, защото срещу вас някой ще действа особено коварно.

Някои от зодията ще действат за реализацията на важна цел. И тук възникват пречки. Ще се окажете добри пророци за нещата, които очаквате днес. Добри или не съвсем, свързани с предстояща среща или друго интересуващо ви събитие, ще се оправдаят. Финансови постъпления, пристигащи с известно закъснение, ще ви помогнат да погасите задълженията си, или поне част от тях. Импулсивни сте, помислете какво ви е нужно, за да синхронизирате емоционалното с физическото си състояние.

Въздържайте се от остри разговори, свързани с личните отношения. Търсете причините за недоразуменията не само извън, но и в себе си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!