Неделя, 22 Септември 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 09 Август 2018

1508

Дневен хороскоп - Козирог - 09.08.2018 - Плодотворни контакти

Този ден е доста важен за представителите на Козирог, защото бележи началото на нов етап от развитието ви, а предварителните показатели ясно подчертават, че става въпрос за плодотворен период.

Особено плодотворни през този ден ще са контактите. Ще се освободите от външна намеса. Ако насочите интересите си върху работата, която умеете най-добре да правите, ще постигнете чудеса. Изгодно предложение, носещо добри възможности за развитие в бъдеще ще получат някои от вас. Колегите негласно ще ви поверят управлението на работата днес и ще очакват от вас оригинални идеи. Не се отказвайте, те солидарно ще се включват във всички етапи без да изразяват недоволство.

Ако се налага да пътувате служебно не го отлагайте. Авантюристично настроени сте в личен план и това изненадва близките ви, но няма да срещнете неодобрението им. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година