Сряда, 8 Април 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 08 Юни 2019

1288

Дневен хороскоп - Козирог - 08.06.2019 - Проблеми с контактите

Денят е съзидателен, но поради силната му енергийна характеристика може да стане и опасно. За осъществяването на вашите лични или делови намерения, събота предоставя прилични възможности, но следва да сте настоятелни за реализацията на намеренията си.

По отношение на контактите в обществените среди ситуацията не е особено благоприятна. Очертават се нерви и неочаквани пречки. Така или иначе добрия ви възход продължава, ще получите възможности за изяви и късмет в начинанията ви днес. Други ще получат пари и други придобивки, за които са положили немалко труд. Засилва се желанието ви за развлечения, продиктувано от умора и други причини. Дарете си повече време за нещата, които ви правят щастливи, те ви държат будни и добри.

Денят ще ви предложи възможности да се погрижите за дома и семейството. Е, малко разногласия не са изключени, но нали те са солта на живота. Гледайте да не пресолявате много нещата. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година