Сряда, 6 Декември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 08 Юли 2018

1775

Дневен хороскоп - Козирог - 08.07.2018 - Отново се явяват дразнители

Налице са всички условия за една по-спокойна неделя, но явно някой от околните настоятелно ще ви дразни, и след като успее да оформи скандал, ще си получи заслуженото.

Денят е благоприятен за парични печалби, за успешно провеждате на преговори и за сключване на договори. За решаването на обществено-социални проблеми ще инициирате срещи на различни нива, като не пренебрегвате ничие мнение. Отговорността ви ще стигне и по-далеч, но друго не може и да се очаква, предвид това, което сте. Ясно изразените мисли и поведение са за предпочитане пред неизпълнимите обещания.

Необичайно бъбриви сте днес и имате желание да споделите вълненията си. Осигурете си подходящ събеседник, защото всяка проява на безразличие или неразбиране ще ви подейства като незаслужено наказание. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!