Петък, 17 Януари 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Сряда 07 Март 2018

2973

Дневен хороскоп - Козирог - 07.03.2018 - Неудобства

Мрачен ден, изпълнен с неудобства, противоречия и засилващи се нервност и раздразнение. Някои изпитват остра болезненост поради това, че са надхитрени и изиграни при сключване на сделка или при провеждане на важни преговори.

Не се притеснявайте. Корекцията е допустима. Проявената от вас съпричастност и ангажираността ви с проблемите на партньорите ви ще се отрази благотворно на отношенията в екипа ви. Синхронът, който постигате е в основата на успеха ви в последните дни. Хармоничните отношения с интимния партньор ще се запазят и ще продължат да ви носят удовлетворение. Но в семейството има и други, за които трябва да се погрижите.

Освен обичайните ще ви възложат и непредвидени задачи. За част от тях няма да разполагате с достатъчно информация. Ще се справите, но с цената на допълнително напрежение, а може би и удължавайки работното си време. Осигурете си достатъчно сън, за да стабилизирате енергетиката. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година