Събота, 4 Април 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 07 Март 2017

2646

Дневен хороскоп - Козирог - 07.03.2017 - Справяте се с текущи проблеми

Днес преобладаващата част от Козирозите ще са заети поради решаване на въпроси с партньорите им в бизнеса или със съдружниците им. Побързайте да намерите смели решения на спорните теми, защото неяснотата може да продължи дълго, ако се заседите, което ще е доста мъчително за всички. Противно на очакванията ви днес, с подкрепата на добри хора ще решите бързо личен или друг проблем. Целите ви изискват да сте в добра физическа форма, за това се погрижете за себе си. Бъдете приветливи в общуването си и ще се чувствате добре.

Деловите срещи ще подпомогнат бизнеса ви, повишат информираността ви и в част от случаите ще доведат до финансови реализации. Ежедневието така ще ви погълне, че няма да имате време за празни мисли. Добре е да обърнете по-сериозно внимание на важните неща като цяло. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година