Сряда, 24 Април 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 07 Януари 2018

3166

Дневен хороскоп - Козирог - 07.01.2018 - Възникват трудности

Този ден се оказва труден и не особено успешен за провеждане на контакти. Огромна е вероятността по различни причини да се отложи осъществяването им.

По целите и задачите си следва да действате с повишена активност, за да преминавате бързо и лесно от един на друг ангажимент. Подхождате със смесени чувства към личност от противоположния пол. Запазете съществуващото положение, за да не го изгубите и него. Предстоят събития, които ще разнообразят деня ви и ще ви заредят с очаквания. Не анализирайте прекалено много нещата, рискувате да потънете в сложността на мислите си. Заниманията ви днес вероятно ще са от чисто практически характер. Не прекалявайте с рутинните задачи, ако не искате да изпаднете в състояние на дълбок песимизъм.

Отделете време за близките си, разговаряйте с тях, изслушайте тревогите им. Дори само това ще е достатъчно, за да ги окуражите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година