Четвъртък, 6 Октомври 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 06 Октомври 2020

1022

Дневен хороскоп - Козирог - 06.10.2020 - Повишено напрежение

Вие сте противоположното измерение на предния знак, но днес явно ситуацията е доста напрегната и ще действате рязко в защита на интересите си. Вероятно залогът е голям, или просто няма да отстъпите от позициите си. Навлизате в нов период и ще се наложи да действате по-дипломатично.

В личен план ситуацията е далеч по-обнадеждаваща относно успешната реализация на на мисленото, както и по отношение на контакти и пътуване. Наясно сте с целите си и без емоции ще се погрижите за тях, работейки по реализацията им. Предвид срочността на някои от задачите ви, ще потърсите подходящите хора, които биха ви съдействали. В личен план ви очакват развития, за които сте положили немалко усилия, но въпреки това бъдете търпеливи. Избягвайте дейностите и хората, от които нямате полза и не ви доставят удоволствие. Не инвестирайте емоции в „празното пространство“. Придържането към предразсъдъци и отживели времето си схеми е излишно пилеене на енергия.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година