Вторник, 25 Юни 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 06 Ноември 2016

2442

Дневен хороскоп - Козирог - 06.11.2016 - Временни явления

Променливо настроение и силни емоции са обхванали голяма част от представителите на Козирог. В повечето случаи ситуацията е плод на внезапно появилото се временно неразположение, което ще извади от равновесие мнозина от родените в зодията. Бързо ще се справите с това. Част от нещата ви ще се развият по начин, помагащ ви да прозрете в предстоящите събития. Ще си изясните въпроси, които са ви убягвали досега. Не се впечатлявайте от чуждо мнение, което може да чуете за себе си. Разногласия в семейството застрашават да влошат климата.

Избегнете ги! Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд гледайте да ограничите разходите си, така или иначе сметките ви не се губят. Следобеда отделете за телефонни обаждания и уреждане на срещи, но не забравяйте да си записвате къде, кога и с кого трябва да се видите. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година