Сряда, 29 Януари 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 06 Ноември 2016

2529

Дневен хороскоп - Козирог - 06.11.2016 - Временни явления

Променливо настроение и силни емоции са обхванали голяма част от представителите на Козирог. В повечето случаи ситуацията е плод на внезапно появилото се временно неразположение, което ще извади от равновесие мнозина от родените в зодията. Бързо ще се справите с това. Част от нещата ви ще се развият по начин, помагащ ви да прозрете в предстоящите събития. Ще си изясните въпроси, които са ви убягвали досега. Не се впечатлявайте от чуждо мнение, което може да чуете за себе си. Разногласия в семейството застрашават да влошат климата.

Избегнете ги! Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд гледайте да ограничите разходите си, така или иначе сметките ви не се губят. Следобеда отделете за телефонни обаждания и уреждане на срещи, но не забравяйте да си записвате къде, кога и с кого трябва да се видите. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година