Неделя, 25 Септември 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 06 Март 2018

3853

Дневен хороскоп - Козирог - 06.03.2018 - Пълен успех

С толерантното си и коректно поведение ще улесните работата си, и не само своята, но и на хората, с които сте обвързани. Доста хубав и благодатен ден от гледна точка на възможности за парични печалби, за значима реализация в службата и в средите на бизнеса, както и за разрешаване на спорове и отстраняване на проблеми.

Не се поддавайте на нечии провокации, целящи да нарушат душевния ви баланс. Благоприятните ситуации ще ви съпътстват днес. Партньорите ви ще са възприемчиви за предложенията ви. Имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание. Здравословен проблем ще изисква от вас по сериозно отношение. Не подценявайте симптомите. Някой от деловото ви обкръжение ще се опита да скъси дистанцията.

Не се учудвайте, ако станете обект на ухажване, при това доста настоятелно. Проявете предпазливост, защото не всички ще погледнат с добро око на любовната ви авантюра. До вечерта ще сте готови с нов проект за семейното жилище. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година