Събота, 9 Декември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 06 Май 2018

1617

Дневен хороскоп - Козирог - 06.05.2018 - Мобилизирайте се

Неделя е носител на достатъчно благоприятни фактори за вашата лична и финансова сполука, но се явяват някои негативни ситуации, които може даа блокират пътя ви към успеха.

Това може да е неприятна новина, или зависимост от нечие външно вмешателство, или друг спиращ фактор. Притесненията ви, свързани с личен проблем са силно преувеличени. Обърнете внимание на информацията, която ще получите. Действайте адекватно и ще си осигурите предимство пред потенциалните си конкуренти. Ще ви привлича домашният уют и повече време за себе си. Може да си го позволите. Занимавайте се предимно с дейности, които ви доставят удоволствие.

Ако се налага да правите и нещо друго, то подхождайте логично, но влагайки творчество. Успоредно с актуалните задачи ще успеете да отхвърлите и стари, които непрекъснато оставяте на заден план. Ще сте доволни от днешната си работа. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!