Неделя, 3 Декември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Сряда 06 Юни 2018

2118

Дневен хороскоп - Козирог - 06.06.2018 - Разбирателството ще ви е потребно

През днешния ден останете по-предпазливи и много внимателни към всичко, което планирате, та дори това да ви струва повече нерви и умора.

Острият тон и липсата на дружелюбност в отношенията ви към другите едва ли са предимствен тон, който ще ви позволи да се ползвате от нечия помощ при реализацията на целите приз този ден, а такава нужда ще се яви при мнозина. Владейте се и разчитайте на силния си късмет. Финансови операции ще ви донесат придобивки днес, освен, че ще ви натоварят психически и емоционално. Новости от интимен характер ще направят други от вас по-чувствителни, но и доволни от развитията. И по други причини самочувствието ви ще се повиши, възможности за подобряване на бита.

Ще разкриете причината за събитие, което ви е било трудно да си обясните или някаква тайна. Възползвайте се от ситуацията, бихте могли да напреднете със свой проект, при това без да навредите на никого. Не си правете заключения от пръв поглед. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!