Сряда, 20 Октомври 2021
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 06 Юли 2018

1910

Дневен хороскоп - Козирог - 06.07.2018 - Спешен ден, но се пазете от удари

Общуването с приятни и честни хора ще ви предпази от илюзии и лъжи, каквито е възможно да срещнете днес. Петък е благоприятен и предоставя чудесни възможности за парични печалби и важни контакти в обществените среди.

Очертават се и негативни влияния, които се свеждат до тежка измама или вероломство. Такъв удар може да бъде насочен към финансите ви, или към деловата ви сфера. Деловият ви нюх ще ви предпази от сериозни загуби днес. По възможност не се занимавайте с инвестиции и избягвайте всякаква работа с пари. Ще се наложи да отделите време за справяне със странен проблем. Може да е свързан с дома или бита ви. Подредете приоритетите си и не очаквайте прекалено много.

Не е толкова важно какво ще спечелите, а да не претърпите сериозни загуби. Погрижете да се забавлявате добре и се съсредоточете най-вече върху вечерта. Ще бъдете в стихията си и съвсем естествено ще се превърнете в център на вниманието. Как ще се възползвате ще решите на място. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година