Събота, 20 Април 2024
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 06 Февруари 2018

3231

Дневен хороскоп - Козирог - 06.02.2018 - Успешна реализация

С конкретни и точни действия следвайте програмата си, използвайте интуицията си и разкривайте повече от скритите си способности. За вашите финансови цели, контактите с делово и обществено значение, и за професионалната ви реализация, вторник е благоприятен и успешен.

Проблемите през този ден за повечето от знака са лични, а в някои случаи и домашни. В делово отношение настъпва чудесен период за промени и напредък. Денят е подходящ за срещи, запознанства и развлечения. Привлечени сте от представител на противоположния пол и това ви изпълва с надежди. Отпуснете се и се забавлявайте. Решенията ви, отнасящи се до ваши проекти са на път да се реализират. Не бъдете прекалено мнителни, сами си пречите да бъдете обективни. Два ще са важите въпроси, с които трябва да се занимаете днес: Семейството и финансите.

По отношение на семейството, не изземвайте всички функции. Дайте им възможност за самостоятелност и се намесвайте при необходимост. По отношение на финансите избягвайте проявите на скъперничество, които ще влошат отношенията със семейството. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!